Sprijin total al municipalităţii pentru CSMS Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/02/2016

Primarul interimar Mihai Chirica a anunţat astăzi, 25 februarie, că situaţia financiară a clubului CSMS Iaşi va reveni la normal în foarte scurt timp. Acesta a făcut apel la ieşeni pentru a fi alături de club.

Golubovici

Am avut o discuţie telefonică atât cu Florin Prunea, preşedintele clubului, cât şi cu antrenorul Nicolo Napoli. Le-am spus că ieri a fost validat bugetul Municipiului Iaşi şi se vor putea face transferurile financiare necesare către echipă. Totodată, i-am încurajat. Deşi sunt fan Steaua, sâmbătă voi striga cu toată fiinţa <<Haide Poli!>>. Îmi doresc ca toată suflarea ieşeană să aibă acelaşi gând şi inimile noastre să bată pentru Politehnica la meciul cu Steaua, dar şi la următoarele meciuri, mai ales că echipa se apropie de unul din cele mai frumoase momente din istorie. Trebuie să fim cu toţii alături de club. Între mine şi clubul de fotbal nu există nicio disensiune. Dimpotrivă. Eu nu sunt de tipul celor care se duc la vestiare să dea sfaturi, să facă schimbări sau să ţipe la antrenori. Nu este menirea mea. Niciodată nu voi face acest lucru, pentru asta sunt plătiţi oameni specializaţi. Menirea mea este să sprijin sportul şi echipele care fac performanţă”, a declarat Mihai Chirica.

Sâmbătă, 27 februarie, începând cu ora 20:30, CSMS Iaşi va întâlni Steaua Bucureşti pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*