Spectacole pentru toate vârstele la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/01/2018

Pentru acest sfârșit de săptămână, Ateneul din Iași a pregătit un program divers de evenimente.

Astfel, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 12.00, cei mai mici dintre spectatori sunt așteptați să urmărească spectacolul „Copilul care a strigat lupul!, realizat de trupa Marionette Show.

Ulterior, duminică, 21 ianuarie, de la ora 12.00, aceeași trupă de artiști va pune în scenă cunoscuta poveste a lui Ion Creangă: „Capra cu trei iezi!

Ateneul Iași a pregătit și un spectacol nou: „Scandal în culise”, care promite să binedispună publicul ce va fi prezent în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Iași, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19.00.

„V-ați pus vreodată întrebarea…ce se întâmplă în culisele unui spectacol? Ce probleme personale au actorii? Cum reuşesc ei să facă față unui spectacol care prezintă o mulțime de probleme?Asta vă vom arăta noi : se dezlănțuie un HAOS organizat! Dați frâu liber râsetelor şi…vizionare plăcută!„ a precizat Daniel Onoae, actorul care s-a ocupat de scenografia acestui spectacol.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 19.00, publicul ieșean va revedea spectacolul de comedie: „Măturător de praf de stele” semnat și interpretat de actorul Andrei Ciobanu.

Biletele pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*