Spectacole de mare atracţie la Ateneul Tătăraşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 22/09/2016

Ateneul ieşean invită publicul la o serie de evenimente culturale dintre cele mai diverse, de la proiecţie de film la o seară de comedie spumoasă.

afis-unirea-tv-resized

Iașul vrea Unirea! – spectacol caritabil de susținere Unirea TV

Pe 22.09.2016, de la ora 19.00, în Grădina de Vară a Ateneului din Iași, va porni cronometrul invers pentru Unirea TV. Evenimentul organizat la Iași va fi unul caritabil, de strangere de fonduri pentru acest post de televiziune. Societatea civilă unionistă dorește să lanseze prima televiziune 100% independentă care să militeze pentru reîntregirea României. Blocul Unității Naționale (BUN) a lansat deja campania de strângere de fonduri pentru Unirea TV, proiectul care ar trebui să contrabalanseze presa rusofilă de la Chișinău. Termenul stabilit pentru lansarea televiziunii este septembrie 2016, iar unioniștii își propun ca vocea lor să se facă auzită, pentru început, din cele două studiouri: de la București și Chișinău. Necesitatea unui astfel de post s-a nascut, pentru George Simion, inițiatorul proiectului Unirea TV, pentru a echilibra presa din Republica Moldova: “Peste 80% din spațiul media din Republica Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă. Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-Unire”.

aferim-ateneu-resized

Proiecție de film Aferim!

Ursul de Argint vine la Ateneu! Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai bună regie, pentru lungmetrajul “Aferim!”, la cea de-a LXV-a ediţie a galei Festivalului de Film de la Berlin 2015. Proiecţia Filmului ”Aferim!” de pe 23 septembrie 2016, va avea loc pe Terasa Acoperiş a Ateneului din Iaşi, începând cu ora 20.00. Biletul este 10 lei, iar rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00

afis-ursul-pacalit-de-vulpe

Spectacol pentru copii– Ursul păcălit de vulpe – 24.09.2016

Spectacolul prezintă o formă de mânuire folosită mai rar în teatrele din România, cu păpuşi tip bunraku şi compuse. ,,Ursul păcălit de vulpe” păstrează linia cunoscută a poveştii lui Ion Creangă şi susţine umorul autorului prin dialogul personajelor şi comicul de situaţie. Aflăm cum şi-a pierdut ursul coada şi cum, odată cu ea, scapă şi de naivitate: ”Cine se frige cu borș suflă și-n iaurt”. Recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Spectacolul va avea loc pe 24 septembrie, de la ora 10.00, în Grădina de Vară a Ateneului, preţ unic 8 lei. Rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00.

anisia-resized

Stand-up comedy Serghei și Anisia – 24.09.2016

Anisia, blonda de la Românii au Talent, o tânără comediantă, a câştigat festivalul de satiră şi umor de la Târgu Mureş în decembrie 2013 şi multe alte concursuri locale. Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturaleţe şi prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariţie pe scena în anul 2012. Serghei şi Anisia promit să distreze publicul oriunde se duc, făcând astfel reţeta perfectă pentru o seară haioasă. Sâmbătă, 24 septembrie, ora 20.00 vă aşteptăm la un show plin de energie pe Terasa Acoperiş Ateneu! Preţ unic: 20 LEI. Recomandat celor peste 18 ani.

Rezervările se fac la nr. de telefon 0741-279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*