Spațiu pentru relocarea activității Grădiniței „Moțoc”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 30/01/2019

În ședința ordinară de joi, 31 ianuarie, consilierii locali vor dezbate și un proiect de hotărâre privind transmiterea, cu titlu gratuit, către Școala Gimnaziale „Nicolae Iorga” a unor bunuri imobile, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Normal nr. 26, unitate care face parte din structura organizatorică a școlii. În administrarea Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” va fi trecut un spațiu de 109 metri pătrați situat în șoseaua Nicolina nr. 54, bloc 977 A, pentru amenajarea unui grup alimentar, în cadrul proiectului de extindere a Grădiniței cu Program Normal nr. 26. În prezent, spațiul respectiv este liber de sarcini, ca urmare a încetării unui contract de închiriere.

Grădiniței cu Program Normal nr. 26 i s-a atribuit în folosință gratuită, încă din 2011, pe baza unui contract de comodat, un spațiu învecinat în suprafață utilă de 264,86 metri pătrați. Proiectul de hotărâre ce va fi dezbătut joi, 31 ianuarie, reprezintă o reactualizare a spațiilor administrate de Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”.

Documentul este necesar în vederea relocării activității Grădiniței cu Program Săptămânal Moțoc. Actualmente, unitatea de învățământ preșcolar își deasfășoară activitatea în strada Tudor Neculai, nr. 10, într-un imobil proprietate privată, unde în componență sunt patru grupe însumând 90 de copii.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*