Sondajul săptămânii 16 – 23 decembrie 2010

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/12/2010

Circa 74% dintre cei care au răspuns la întrebarea din sondajul săptămânii trecute s-au declarat de acord cu organizarea Revelionului în stradă la Iaşi de către Primăria Municipiului Iaşi. Alţi 26% dintre votanţi s-au declarat împotrivă în legătură cu acest subiect.

Redacţia Curierul de Iaşi vă invită să vă exprimaţi punctul de vedere la rubrica „Sondaj de opinie” din ediţia online, la adresa http://curierul-iasi.ro.

Întrebarea din această săptămână este „Aţi participat sau veţi participa la vreuna din manifestările din Programul Sărbătorilor de Iarnă ale Iaşului?

Comments

comments1 Comentariu

  1. Nur

    1. Nu asta am vrut sa spun, ci faptul ca:saptamanile acsetea, toata lumea a putut vedea lucruri bizare pe cateva posturi de televiziune, au vazut, mai ales, oameni vii care foloseau vorbele intr-un disjunctie flagranta cu realitatea. Pentru ca publicul cunostea realitatea, acest discurs contrafactual era evident pentru oricine. Daca nu se va analiza acest fenomen de care am avut parte in campania electorala, exista riscul ca acelasi fel de intoxicare sa se faca si pe teme pe care publicul nu le cunoaste, despre care informatia e insuficienta. In acest caz, decalajul imagine / vs/ realitate nu mai poate fi la fel de evident. De aici si periculozitatea decrosajului mediatic recent.2. Efectul a fost pentru mine invers: daca acum o luna de zile as fi votat cu Geoana, indata ce am vazut tertipurile televiziunilor si, mai ales, dupa anuntul suspendarii numirii ministrului de interne, atunci mi-am dat seama ca nu pot vota cu un regim care se instaleaza in forta. Prin urmare, am atunci nu am mai avut nici un dubiu.3. Si nu sunt de acord cu postul anterior nici in ceea ce priveste momentul cand vom avea parte de adevar. Nu cred ca abia copii de 10-14 ani vor trai intr-o lume mai clara. Nu ! Chiar de acum, alegerile acsetea vor fi transate de votul tinerilor, pentru ca vor alege viitorul lor, vor alege LUMEA IN CARE VOR EI SA TRAIASCA.
*