Situaţia încălzirii în şcoli, în atenţia municipalităţii

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/10/2010

Municipalitatea ieşeană va rezolva în regim de urgenţă problemele apărute la instalaţiile de încălzire a 3 din unităţile şcolare din municipiul Iaşi.

Miercuri, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a discutat cu reprezentanţii CET Iaşi în vederea asigurării cât mai rapide a reparaţiilor necesare la reţelele de termoficare in incinta Gr. Şc. „Vasile Adamache”, Şcoala Normală „Vasile Lupu” şi Gr. Şc. „Anghel Saligny”.

„Cea mai gravă situaţie o avem la Grupul Şcolar „Anghel Saligny”, unde instalaţiile au cedat în 3 corpuri de clădire şi avem un cămin-internat cu 260 de copii care locuiesc acolo. Am discutat cu reprezentanţii CET Iaşi şi vom face totul ca în cel mai scurt timp posibil cele 3 instituţii de învăţământ să poată beneficia de căldură. Instalaţiile sunt vechi dar vom interveni operativ şi situaţia va reveni la normal cât de curând.” – a declarat Mihai Chirica.

În altă ordine de idei, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de vineri, 29 octombrie 2010 se află un proiect de rectificare bugetară care va suplimenta cu 1 milion de lei capitolul destinat plăţii utilităţilor la şcolile şi grădiniţele din municipiul Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*