Şi hotelul Ramada se rebranşează la sistemul centralizat de termoficare

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/10/2014

ramadaȘirul racordărilor la sistemul centralizat de termoficare continuă în municipiul Iași. Serviciile de calitate, costul corect, furnizarea continuă a agentului termic fac atractivă termoficarea centralizată pentru clienții majori din Iași.

Factura anuală cu 27% mai mică
Conducerea hotelului „Ramada” a decis rebranşarea după 17 ani a unității la sistemul centralizat, după o analiză a beneficiilor oferite de acesta. Astfel, cele 76 de camere și apartamente vor fi încălzite cu agent termic furnizat de Dalkia Termo Iași, la fel ca și restaurantul și centrul de conferințe. În total, consumul anual estimat este de 700 gigacalorii/an, echivalentul a 5 blocuri cu 4 etaje.
Ca și în celelalte cazuri anunțate recent, economiile de costuri realizate prin racordarea la sistemul centralizat de termoficare sunt substanțiale în comparație cu sursă actuală pe gaze naturale. Factură anuală la apa caldă și căldură va fi mai mică în medie cu 27%, adică aproximativ 60.000 lei/an.
Racordarea la sistemul centralizat prevede și modul termic individual, complet automatizat. Astfel, clientul poate decide pornirea căldurii în orice moment al anului și beneficiază de monitorizarea și reglarea parametrilor de funcționare de la distanță, din dispeceratul non-stop al Dalkia.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*