Sesiuni de training pentru studenţi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/05/2015

În cadrul BEST Training Week, studenţii au şansa să se instruiască în antreprenoriat şi soft- skills.

 

În perioada 23 – 24 mai studenții Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași și nu numai au ocazia să participe la BEST Training Weekend, un eveniment ce constă în multiple sesiuni de training bazate pe soft-skills și antreprenoriat.

Sâmbătă, 23 mai, evenimentul debutează cu primele sesiuni de training începând cu ora 10:00, reunind atât studenți doritori de cunoaștere, cât și un număr mare de traineri extrem de pricepuți.

BEST Training Weekend este un eveniment educațional organizat de către BEST Iași şi aflat la cea dea patra ediție. Evenimentul constă în 11 sesiuni de training oferite gratuit studenților, sesiuni ce sunt atent concepute având în vedere nevoile curente ale studenților și, de asemenea, oportunitățile de dezvoltare ale acestora.btw-imagine-slide-3

Sesiunile de training sunt concetrate pe două arii:

Antreprenoriat, o arie ce cuprinde o gamă largă de sesiuni de training precum: Lean Management, Managementul Vanzărilor sau Importanța Înregistrării Mărcilor. Acestea au rolul de a stimula studenții și a le face cunoscut modul de viață proactiv.

Soft- skills – această arie este una de mare importanță în dezvoltarea personală a studenţilor. Necesitățile unei comunicări corecte și modul de administrare a timpului sunt doar câteva exemple relevante pe care BEST Training Weekend își propune să le prezinte.

 

Pentru înscriere şi mai multe informații în ceea ce privește BEST Training Week-end Iași: www.BTW.BESTis.ro

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*