Semaforizare în cartierul Frumoasa

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/07/2011

Municipalitatea ieşeană va pune în funcţiune începând din această săptămână noile semafoare instalate la intersecţia străzilor Frumoasa , Cetăţuia şi Poitiers.

Angajaţii Primăriei au finalizat lucrările de instalare şi verificare a echipamentelor instalate în zonă, iar Citadin a realizat marcajele rutiere pentru trecerile de pietoni.

Semaforizarea intersecţiei din cartierul Frumoasa a fost solicitată de către ieşenii care locuiesc în zonă în cadrul audienţelor publice acordate de primarul Gheorghe Nichita la Centrele de Cartier ale municipalităţii. Cetăţenii şi-au motivat solicitarea prin faptul că din cauza circulaţiei intense în zonă poate fi afectată siguranţa pietonilor, de asemenea maşinile care vin de pe străzile secundare nu reuşeau să se înscrie în intersecţie.

Municipalitatea ieşeană a finalizat în ultima perioadă semaforizarea intersecţiilor de pe Şos. Arcu cu str. Gării şi pe B-dul Nicolae Iorga, în deptul trecerii de pietoni unde a avut loc un tragic accident de circulaţie.

Următoarele zone care vor fi semaforizate sunt intersecţia Şos. Arcu cu str. Muzicescu şi str. Gându, intersecţia Şos. Bârnova cu Şos. Bucium, în dreptul hanului “La 3 Sarmale” şi intersecţia de la Petru Poni, în dreptul şcolii, unde strada este traversată frecvent de copiii care învaţă la şcoala cu clasele I-VIII din str. Păcurari, nr. 112.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*