Şedinţa extraordinară a Consiliului Local din 21 decembrie

Publicat de Curierul de Iasi la data de 23/12/2010

Ultima şedinţă din acest an a Consiliului Local a avut loc pe 21 decembrie în cadrul unei convocări extraordinare. Aleşii locali au avut pe ordinea de zi trei proiecte de hotărâre, care au constituit şi finalul legislativ a acestui an. Cel mai important proiect a constat în rectificarea bugetară pentru 2010. Consiliul Local a aprobat în unanimitate reducerea bugetului local cu 37 milioane lei, fonduri nerealizate din cauza lipsei alocărilor guvernamentale şi a crizei financiare. De asemenea, a fost aprobat contractul colectiv de muncă pentru funcţionarii şi personalul contractual al primăriei, precum şi lista de prioritate cu solicitanţii de locuinţe sociale sau convenabile.

PROIECTE DE HOTĂRÂRI:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului local al Municipiului Iaşi; aprobat în unanimitate

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului şi   Acordului colectiv de muncă pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului precum şi pentru instituţiile şi serviciile publice de interes local; aprobat (consilierii PD-L s-au abţinut)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea listelor de prioritate cu solicitanţii care au înregistrat cereri, în vederea acordării unei locuinţe din proprietatea Municipiului Iaşi sau din proprietatea privată a statului administrate de Consiliului Local Iaşi; aprobat în unanimitate

Diverse: Informare  S.C. ECOPIAŢA S.A privind modificarea tarifului prevazut în H.C.L 470/2009;

Raport privind situaţia gestionării bunurilor care aparţin  domeniului public şi privat al municipiului Iasi;

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*