Şedința de dezbatere publică pentru Managementul integrat al deșeurilor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 24/02/2011

Municipiul Iași, titular, în colaborare cu S.C. SALUBRIS SA Iași în calitate de operator, anunță publicul interesat că în data de 03.03.2011, ora 16 va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Iași, în Sala de Consiliu, ședința de dezbatere publică a documentelor de susținere a solicitării de obținere a autorizației integrate de mediu pentru Managementul integrat al deșeurilor în Municipiul Iași.

Informații privind potențialul impact asupra mediului se pot obține la Primăria Municipiului Iași, B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 11, Iași, la Agenția pentru Protecția Mediului Iași, str. Th. Văscăuțeanu, nr. 10 bis, Iași și la Agenția Regională pentru Protecția Mediului Bacău, str. Oituz, nr. 23, de luni până vineri între orele 8°° – 14°°.

Observațiile și propunerile publicului se primesc în scris la Agenția Regională pentru Protecția Mediului Bacău, până la data de 02.03.2011.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Silviu

    Da bine … sper sa fie mai inspirati cand vor alege modelele de containere pentru reciclare , pentru ca cele actuale ( pentru hartie/carton si plastic ) sunt de nedescris , mai proaste si mai urate ca in Africa … arata ca o groapa de gunoi , plus ca in momentul in care sunt rafale de vant ca cele de acuma vreo saptamana , vantul scoate tot din ele printre gratii si pe deasupra … luati si voi exemplu de la cei din vest fratilor …
*