Seară de poezie la Librăria Doxologia din Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/12/2015

seara_de_poezieCentrul Cultural Misionar Doxologia al Arhiepiscopiei Iașilor, prin Editura Doxologia, îi invită pe ieşeni la un eveniment deosebit, ce va avea loc joi, 10 decembrie a.c., la Librăria Doxologia din Iași, începând cu ora 17.30. Este vorba despre o seară de poezie creștină cu tema „Poeți români în căutarea lui Dumnezeu”, în prezența a doi invitați de excepție: Lidia Popița Stoicescu și Marius Iordăchioaia. Evenimentul este organizat sub egida Serile DOXOLOGIA, cu binecuvântarea Înalt preasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

CV invitaţi
Lidia Popița Stoicescu este scriitor și publicist creștin, dar și redactor colaborator la Radio Trinitas, unde realizează emisiunea „Lumină lină” și rubrica de poezie intitulată „Poesis”.
Marius Iordăchioaia este scriitor creștin, autor a două volume de poezii: „Jurnal de tresăriri”și „Cineva mă caută prin viața mea” (apărut în 2013, la Editura Doxologia), al povestirii „Unde este Dumnezeu, mamă? Unde este Dumnezeu, tată? Nu vedeți că înnebunim fără el?”și al altor texte publicate, până acum, pe blogul „Oameni și demoni”, portalul doxologia.ro, „Ziarul Lumina” ș.a..

Comments

comments

Categoria: cultura si culte

Cuvinte cheie: , , , ,Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*