Se ridică autovehiculele abandonate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 01/02/2012

În această perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei desfăşoară o nouă campanie de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public. Această acţiune s-a impus ca urmare a numărului mare de autovehicule din această categorie identificate de către lucrătorii instituţiei de politie şi pentru eliberarea unor locuri de parcare.

În cadrul activităţilor specifice au fost identificate peste 100 autoturisme abandonate pe străzile din municipiul Iaşi, ocazie cu care proprietarii au fost somaţi ca în termen de 10 zile să dispună măsuri de ridicare a acestora. În caz de neconformare se va dispune mutarea acestora de pe domeniul public în parcul auto ce aparţine S.C. Servicii Publice S.A.

De menţionat faptul că ridicarea autoturismelor abandonate este o prioritate a poliţiştilor locali cu atribuţii pe această linie, urmărind eliberarea locurilor de parcare.

De asemenea, în această perioadă s-a procedat şi la inventarierea vehiculelor existente în baza administrată de S.C. Servicii Publice S.A., ocazie cu care autoturismele existente au fost predate către REMAT pentru a fi dezmembrate.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*