Se asfaltează pe Independenţei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/05/2013

Şefii Primăriei au cerut constructorului mărirea ritmului de lucru pentru ca disconfortul produs şoferilor să fie cât mai mic.

Activitatea de asfaltare a bulevardului Independenţei s-a intensificat în ultimele zile, reabilitarea fiind prioritară pentru municipalitate. Se fac eforturi pentru ca şantierul să se finalizeze într-un termen foarte scurt. Ritmul este infernal, Primăria solicitând constructorilor să accelereze şi lucrările de pe străzile Vasile Conta şi Lascăr Catargi, pentru a facilita traficul auto în Copou.

Când vor fi terminate şi lucrările dintre Păcurari şi Fundaţie, coroborate cu finalizarea pasajului subteran din Piaţa Eminescu, se va putea vorbi, în toamnă, de o axă rutieră complet refăcută pe ruta Păcurari – Fundaţie – Independenţei – Târgu Cucu – Elena Doamna. Traseul va deveni principala cale folosită de automobilişti pentru a traversa centrul oraşului. Bulevardul Independenţei îşi va spori importanţa în structura rutieră a oraşului începând de anul viitor, când va prelua şi traficul din cartierele Alexandru cel Bun şi Dacia, odată cu finalizarea pasajului suprateran Octav Băncilă.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*