„Școala Altfel” la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/03/2019

Direcția de Evidență a Persoanelor (DLEP) Iași reiterează invitația adresată unităților de învățământ de a integra activitățile din cadrul „Școala Altfel” în vizitele educaționale pe care elevii le pot face la sediul Serviciului de Evidență a Persoanelor.

„Pe această cale, instituţia noastră îşi exprimă disponibilitatea de a promova, în rândul elevilor, modalitatea de obţinere a primului act de identitate dar şi alte aspecte din activitatea de stare civilă şi evidenţa persoanelor. Activităţile se desfăşoară la sediul nostru, în cadrul programului «Şcoala Altfel»  iar grupul ţintă îl reprezintă, cu precădere, elevii cu vârsta între 13-14 ani. Pentru programarea vizitei la sediul nostru ne puteţi contacta la adresa evp@dlep-iasi.ro ”, a punctat directorul executiv al DLEP Iași, Marius Bodoga.

Evenimentul constă în parcurgerea, de către elevi, a procedurii de obţinere a primului buletin (completare cerere, accesul la birou pe baza sistemului electronic de dirijare şi ordonare-bon de ordine, preluare imagine şi eliberare act sub forma unei diplome de participare). În cadrul acţiunilor anterioare din „Școala Altfel”, peste 300 de tineri elevi au participat la acest proiect.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*