Sărbătoarea Berii revine la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/05/2011

Între 19 şi 22 mai, str. Sarmisegetusa găzduieşte Sărbătoarea Berii

Concerte în aer liber, producători de bere şi zeci de grătare aşteaptă ieşenii pentru a petrece din nou la Sărbătoarea Berii. De joi, 19 mai şi până duminică, 21 mai, Str. Sarmisegetusa, de la Pod Mircea spre Dacia va găzdui o nouă ediţie a manifestării închinate berii şi petrecerii în aer liber.

În fiecare seară vor fi organizate concerte menite să anime atmosfera de sărbătoare. Astfel, seara de joi 19 mai va fi dedicată Karaoke şi mai multor trupe locale, vineri, pe scenă vor urca Daniela Cojocaru, DJ Lassaria şi trupa Fără Zahăr. Sâmbătă, 21 mai, pentru publicul ieşean vor cânta The Groovies, Bandidos şi Vank iar în ultima zi, duminică Kreativ, Montuno Band şi HI Q.

Comments

comments1 Comentariu

  1. mihai, Suceava

    Aveti citeva trupe foarte bune in Iasi, vocalisti super talentati care ar putea urca pe orice scena nationala si la orice eveniment national dar…marea greseala e ca se cinta numai piesele altora si nu ale lor. Fusion Music, 4Univers si inca una care nu ii mai retin numele, sint singurele trupe care cinta si compozitii proprii, nu au cintat anul acesta la acest eveniment, dar i-am ascultat in diferite locatii din Iasi si mi-au placut. Montuno Band a gasit formula de a atrage suportul lucratorilor din Italia si Spania si a telenovelistilor. Nimic original, nici macar o compozitie. E mai simplu sa iei ceva gata facut si se mai mira ca nu sint promovati….Kreativ…au facut citeva greseli mari de tot. Au ales piese de sufragerie si nu de concert. Si acele piese, chiar daca au fost cintate foarte bine, ordinea in care au fost cintate a fost total neinspirata. Exact in momentul cind publicul era in verva s-a gasit chitaristul sa ne serveasca un solo care si asa cintat prost, a dezumflat pe toti. Oamenii au inceput sa depene amintiri, citiva s-au luat la bataie si a fost necesara interventia oamenilor de ordine care s-au organizat foarte bine, nota 10 cu plus. Kreativ, o trupa foarte buna dar care la acest eveniment nu prea au avut succes. Nici o miscare scenica, au stat nemiscati, nu au facut nimic. Piesele nu au fost electrizante si daca au fost doua piese, ordinea in care au fost cantate a fost nepotrivita si fara atractie scenica….Daca aveti ocazia, urmariti exprimarea scenica a lui Tudor Pletea, Ionut Felecanu, 4Univers, Fusion Music si veti vedea diferenta. Se vede ca a lipsit Raul Chirica cu Reactiv. Despre catecul popular romanesc Pinguinul, care l-am mostenit de la strabunii nostri din era glaciara cind pe plaiurile tarii noastre traiau linistiti pinguinii nu am nimic de spus decit ca e bun pentru petrceri private (nunti, botezuri…). Cind au inceput Hi-Q am plecat…inceput deja cunoscut si au oprit pozitivul cind nu trebuia….vai ce fals cinta domnisoara aia, au pornit pozitivul si nu s-au prins prea multi ce se intimpla…asta e…data viitoare va fi si mai frumos…
*