Sâmbăta şi duminica, program prelungit la Ciric şi ştrand

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/06/2013

Sezonul estival a debutat în forţă în zonele de agrement administrate de Primărie. Pentru a face faţă afluxului de public din weekend, programul de lucru va fi prelungit la ştrand şi la piscinele de la Ciric.

Analiza funcţionării de până acum impune aceste modificări. ”Nu ni se pare normal ca pe tot parcursul săptămânii, programul să fie între 7.00 şi 19.00. în timpul săptămânii sunt clienţi mai puţini şi de aceea programul poate fi scurtat, iar sâmbătă şi duminică, când este mai aglomerat să fie prelungit”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

La sfârşitul acestei săptămâni vor fi deschise şi piscinele din cadrul zonei de agrement Ciric. Bazinele vor fi umplute cu apă şi cele două zone de plajă vor deveni complet funcţionale. Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat a realizat ultimele pregătiri la bazinele de înot şi a dotat zona de plajă cu şezlonguri. ”Bazinele de la Ciric sunt gata şi sunt bune a fi umplute cu apă, după ce s-au introdus substanţele reactive în zona de filtrare. Vineri este şi concursul pentru forţa de muncă necesară să asigure acolo prezenţa permanentă şi vom prelungi programul pe perioada estivală”, a mai spus Chirica.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Andrei

    In timpul saptamanii nu sunt clienti pentru ca programul este prea scurt. Daca termini serviciul la ora 17-18 nu ai cum sa mergi a strand
*