Salvați Copiii Iași va organiza Gala Caritabilă „Zâmbet în dar”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 02/11/2017

Pe 22 noiembrie, începând cu ora 17.30, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, va avea loc Gala Caritabilă „Zâmbet în dar” organizată de Salvaţi Copiii – Filiala Iaşi.

Publicul va asista la momente artistice speciale ale corului „Juniorii Operei” și balerinelor de la Dance Sensation, un cocktail cu licitație tăcută de experiențe și obiecte de artă, ulterior participanții putând asista la piesa de teatru „Chirița în provinție”, de Vasile Alecsandri (regia: Ion Sapdaru). „Toate fondurile obținute în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru a ajuta 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitație valabilă pentru două persoane, care va reprezenta o donație în valoare de 300 lei. Rezervarea se va putea face online sau telefonic”, se arată în comunicatul organizatorilor. Informații complete sunt disponibile pe www.gala.zambetindar.ro.

Salvaţi Copiii Iași este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care militează activ pentru drepturile copilului și protecția copilului. Activând în comunitatea ieșeană de 25 de ani, organizația a asigurat servicii pentru mai bine de 100.000 de copii care trăiau în sărăcie extremă. În prezent, organizaţia desfăşoară programe în cele 6 județe ale regiunii de Nord-Est a României, are 200 de membri şi peste 100 de voluntari, în majoritate tineri.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*