“Salvaţi Copiii”, 25 de ani de activitate în comunitate

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/11/2016

Joi, 10 noiembrie, Grand Hotel Traian a fost gazda Galei aniversare „Zâmbetul unui copil contează” organizată de Salvați Copiii Iași. Evenimentul s-a desfășurat cu ocazia împlinirii unui sfert de veac de activitate în cadrul comunității. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala de anul acesta a marcat și finalul unei campanii de amploare care a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, derulate în perioada septembrie – noiembrie 2016 cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României.

salvati-copiii_098

„Seara de 10 noiembrie 2016 a fost o seară a prieteniei, generozității și recunoștinței care a marcat într-un mod elegant și distins un sfert de veac de activitate «Salvați Copiii Iași». Au venit oameni minunați și parteneri de încredere care au fost alături de organizație în cei 25 de ani de activitate, cu generozitate și dăruire. Printre partenerii și colaboratorii prezenți la Gală s-au numărat reprezentanți de marcă ai instituțiilor publice, organizațiilor neguvernamentale și mediului de afaceri ieșean, tinere talente ale Iașului și susținători de suflet ai organizației. Gala caritabilă a marcat finalul campaniei «Zâmbet în dar» derulată în această toamnă a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, care au mobilizat în perioada septembrie – noiembrie 2016 comunitatea ieșeană prin activități sportive, ateliere gastronomice și de creații florale, yard sale caritabil, spectacole de muzică și dans. Prin derularea acestei campanii au fost colectate fonduri în valoare de 10.000 euro care vor fi folosite pentru a sprijini copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate, cum ar fi încălțăminte, îmbrăcăminte, mese calde, rechizite, precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică”, a declarat Irina Hazincop, coordonator serviciu Salvați Copiii Iași.
Pentru toți cei care doresc să sprijine în continuare copiii ajutați prin intermediul programelor organizației, Salvați Copiii Iași a lansat în luna octombrie platforma de donație online care poate fi accesată pe site-ul campaniei www.zambetindar.ro. Donațiile în produse pot fi aduse la sediul organizației din str. Ion Simionescu, nr.6, bl. I5, PT 15, Dacia. Partenerii persoane juridice pot ajuta direcționând 20% din impozitul pe profit în sprijinul copiilor susținuți de organizație. Mai multe detalii pot fi obținute la telefon 0731/834.729 sau prin email la irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro.
Salvaţi Copiii Filiala Iași este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit care militează activ pentru drepturile copilului și protecția copilului. Activând în comunitatea ieșeană de 25 de ani, organizația a asigurat servicii pentru mai bine de 100.000 de copii care trăiau în sărăcie extremă. În prezent, organizaţia desfăşoară programe în cele 6 județe ale regiunii de Nord-Est a României, are 200 de membri şi peste 100 de voluntari, în majoritate tineri.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*