Salubris a colectat 17 tone de deşeuri reciclabile în numai o săptămână

Publicat de Curierul de Iasi la data de 28/04/2017

În săptămâna 20 – 26 aprilie Salubris a colectat 10,7 tone de deşeuri reciclabile. Deşeurile reciclabile de tip plastic şi hârtie-carton au fost sortate şi balotate, acestora adăugându-se 319 kilograme de deşeuri reciclabile de tip PET, plastic, hârtie-carton, lemn şi deşeuri electronice, aduse de către 11 cetăţeni la Centrul Municipal de Colectare Iaşi (strada Grădinari, nr. 26).

Totodată, Salubris a colectat şi transportat la depozitul ecologic Ţuţora 2.509 de tone deşeuri de la populaţie şi agenţi economici, atât din Municipiul Iaşi, oraşul Podu Iloaiei şi 10 comune. În perioada menţionată, Salubris a capturat 126 de câini fără stăpân, aceştia fiind transportaţi medical, hrăniţi şi îngrijiţi. În prezent în padoc se află 675 câini.

La capitolul acţiuni de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii se înregistrează încheierea sau actualizarea a 179 de contracte de prestare servicii de salubritate cu clienţi din Iaşi, Podu Iloaiei, Holboca, Bârnova, Ciurea şi Tomeşti şi modernizarea a două puncte gospodăreşti de colectare deşeuri, una în cartierul Dacia, iar altul în cartierul Păcurari. Acţiunile menţionate anterior vin în completarea celor de salubrizare stradală a arterelor principale, străzilor, aleilor, parcărilor, spaţiilor verzi, parcurilor şi zonelor de agrement.

Comments

comments

Categoria: Salubris





Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!




*