S-au stabilit câştigătorii concursurilor “(Re)cunoaşte Iaşul” şi “Iaşul tău”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 18/10/2010

Centrul de Informare Turistică al Primăriei Municipiului Iaşi  a stabilit câştigătorii concursurilor “(Re)cunoaşte Iaşul!” şi “Iaşul tău”, organizate cu prilejul sărbătorilor Iaşului, ediţia 2010.

Aceştia au fost aleşi dintr-un număr total de 91 participanţi care au răspuns corect la întrebări, din totalul de 105 înscrişi în competiţie.

Premiul cel mare al concursului “Recunoaşteţi Iaşul”, în valoare totală de 2000 lei (taxe incluse) a fost câştigat de Răileanu Alexandra Ştefana Ioana, desemnarea făcându-se prin tragere la sorţi în prezenţa unui număr de 4 jurnalişti de la cotidiene ieşene.

La concursul “Iaşul tău”, valoarea premiului pentru fiecare fotografie selectată a fost de 416 lei, câştigătorii fiind:

Nechifor Adrian – 1 foto, Dragoi Alexandra Raluca – 1 foto, Darie Alexandru Ioan – 3 foto, Faifer Irina – 1 foto, Istrate Ana Maria – 2 foto, Spinu Alexandra – 1 foto, Cristea Alexandru – 2 foto şi Ignia Andrei Alexandru – 1 foto.

Fotografiile câştigătoare vor putea fi vizionate la sediul Centrului de Informare Turistică din Piaţa Unirii, lângă cinema Victoria, pe pagina de internet www.turism-iasi.ro şi pe pagina de facebook a Centrului.

Primăria Municipiului Iaşi mulţumeste tuturor concurenţilor pentru participare şi îi aşteaptă la concurs şi la ediţiile viitoare!

Comments

comments7 Comentarii

 1. Costy

  Vazand pozele castigatoare de pe Facebook, am zis ca e o gluma macabra, nu sunt subiectiv, desi am participat si eu, dar efectiv nu am avut ce admira (cu exceptia a doua cadre), cu siguranta au fost cadre mult mai bune, corect executate tehnic si in tema. Ma face sa cred alte lucruri…..specifice romanilor….Fara suparare….

 2. Curierul de Iasi

  Intelegem ca aveti o nemultumire legata de jurizare sau sugerati ca premiile au fost acordate preferential?

  Daca aveti o anumita suspiciune cu date concrete, va rugam sa transmiteti o sesizare pe adresa cabinet.primar [at\ primaria-iasi [dot] ro cu datele dvs de identificare, pentru a putea primi un raspuns.

  Noi avem incredere in corectitudinea si buna credinta a colegilor de la Biroul de Informare Turistica.

 3. Costy

  Da, sunt absolut convins ca au fost acordate preferential, desi nu am dovezi, singura ‘dovada’ este portofoliul cu cele 12 fotografii afisate pe facebook, iar cea de mai sus , din articol, m-a determinat sa folosesc termenul ‘macabru’. Cei din juriu chiar cred ca pot pune in portofoliu lor asa ceva??? Cunosteam mai multi doritori de a participa la acest concurs, dar nu au facut-o si chiar au argumentat: ‘ma, tu chiar crezi ca e pe bune, participa daca vrei, o sa vedem rezultatele (pozele)?…..intr-adevar, le-am vazut cu totii…..vorba aia, prietenii stiu de ce…..
  Problema este ca iarasi revenim pe taramuri romanesti, nici macar nu stiu cum sa o faca, ca sa premiezi 3 poze (sau 2) ale aceluiasi candidat, trebuie sa ai argumente solide, sa fie poze adevarate …repet, mi-ar fi placut sa vad niste poze care sa reprezinte cu adevarat iasul, sa fie in tema, cat de cat, corect executate tehnic…..s.a.m.d….

 4. Anca

  Costy,

  Iti inteleg frustrarea. Si noi am fost puse in dificultate pentru ca a trebuit sa alegem din 99 de fotografii doar 12. Cu siguranta ca au mai fost inca multe demne de toata atentia si pe care am fi onorate sa le includem intr-un album al iesenilor.
  Daca doresti, poti veni la noi la birou sa discutam despre motivatiile ce ne-au facut sa alegem pe acele 12 poze si nu altele, precum si despre fotografiile tale si ce anume le-a facut sa nu se claseze in primele 12. Se poate sa avem o discutie deschisa, iar anul viitor sa iti premiem 3 fotografii daca va fi cazul.

  Acest mesaj nu se doreste a fi o justificare, doar ca nu vreau sa iti fie umbrita bucuria participarii la concurs de o suspiciune nefondata.

  Anca

 5. Anca

  ah, inca ceva: noi ne-am uitat la poze si am ales 12. abia dupa aia le-am intors ca sa vedem ale cui sunt.

 6. Costy

  Nu e vorba de nici o frustrare, nu am pus in discutie niciodata ca ar fi trebuit sa castig eu sau un alt nume sau ca ar trebui sa castig musai eu, anul viitor (vezi invitatia pe care mi-ati facut-o mai sus). Apropo de invitatie, oricat de open-minded as incerca sa fiu , tot nu as reusi sa inteleg cum o poza de genul celei de sus a fost aleasa, nefiind una mai buna din restul de …87…..spun asta doar in calitate de pasionat in ale fotografiei, discutand strict la ce se vede doar in pagina asta…..

 7. Anca

  1. am zis “daca va fi cazul” 🙂
  2. nu stiu cum poti compara niste fotografii pe care le-ai vazut cu altele pe care NU le-ai vazut 😀
*