“Romeo şi Julieta… making of”, în această seară la Ateneu

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/02/2017

Ateneul din Iași vă invită duminică, 26 februarie, la ora 17.00, să urmăriți avanpremiera spectacolului de teatru ”Romeo și Julieta… making of”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Detalii – https://www.facebook.com/events/1885826501655152/

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 20 lei/ 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ulwww.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:office@ateneuiasi.ro;www.ateneuiasi.ro

„Spectacolul “Romeo şi Julieta… making of”, după comedia “Lada” de Ion Sava, propune o perspectivă contrastantă între superficialitatea, comoditatea şi ipocrizia unei realități de o actualitate (arhi)cunoscută şi profunzimea, sensibilitatea şi firescul iubirii prezente în fiecare din noi, dar pe care, din nebăgare de seamă sau… din grabă, le-am (cam) uitat.
Un joc al aducerii aminte că fiecare dintre noi, cândva, a trăit povestea mirifică a iubirii celor doi, Romeo şi Julieta!” Alexandru Radu Petrescu, regizor.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*