Restricții de circulație pe str. Sf. Petru Movilă

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/11/2016

În cadrul proiectului general de modernizare a străzilor și trotuarelor în Municipiul Iași, în ziua de 26 noiembrie, între orele 5.00 – 21.00, vor fi impuse restricții de circulație pe str. Sf. Petru Movilă. În perioada mai sus menționată, executantul lucrărilor va efectua lucrări de așternere de mixtură asfaltică.

De asemenea, se vor institui restricții de circulație pe str. Atelierului, pe tronsonul Calea Chișinăului – str. Al. O. Teodoreanu, pentru perioada 25 – 26 noiembrie, în intervalul orar 21.00 – 12.00, unde executantul va efectua lucrări de desfacere a părții carosabile.

Reabilitarea străzii Sf. Petru Movilă face parte din Proiectul cadru de Modernizare străzi și trotuare din municipiul Iași, care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone din oraş: str. Atelierului, str. Cazărmilor, str. Iancu Bacalu, str. Sf. Petru Movilă, str. Sf. Andrei, str. Tănăsescu, str. Dealu Bucium, Fundac Bucium, Fundac Păun, Fundac Socola și str. Plopii fără Soț.

Valoarea proiectului este de aproximativ 12,7 milioane lei, iar executantul este Asocierea S.C. Conest S.A. – S.C. Viarom Construct S.R.L.

Comments

comments

Categoria: infrastructura

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*