Restricții de circulație pe șoseaua Națională

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/05/2017

De joi, 1 iunie, de la ora 18.00, până vineri, 2 iunie, la ora 7.00, Veolia Energie Iași SA va executa lucrări de remediere a unei avarii apărute la magistrala 1, DN 500 mm, pe șos. Națională nr. 21, în zona spălătoriei auto K9.

Ca urmare, municipalitatea a decis ca traficul rutier să fie închis pe șos. Națională, între Podul Cantemir și Podul de Piatră, în intervalul menționat, circulația urmând să fie deviată pe străzile adiacente. De asemenea, pe durata lucrărilor, constructorul va delimita sectorul de drum afectat și va utiliza elemente de semnalizare specifice, vizibile atât pe timp de zi, cât și noaptea. După finalizarea lucrărilor, constructorul va reface semnalizarea rutieră inițială, iar amplasamentul va fi adus la stadiul și parametri inițiali, orice degradare a domeniului public în urma lucrărilor urmând să fie suportată de către beneficiar. Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași și Poliția Locală, alături de constructor, vor lua, funcție de necesități, toate măsurile necesare pentru asigurarea semnalizării rutiere și executarea lucrărilor în condiții de siguranță.

Totodată, ca urmare a executării a acestor lucrări, Compania de Transport Public Iași SA va opera o serie de modificări în circulaţia mijloacelor de transport public, modificări valabile în intervalul menționat. Astfel, autobuzele de pe traseul 5 vor circula pe itinerariul: Dacia – Podul de Piatră – bd. N. Iorga – bd. D. Cantemir – șos. Naţională – Podu Roş – Baza 3 – Ţuţora, iar autobuzele de pe traseul 19 vor circula pe traseul: Canta – Gară –  Podul de Piatră – bd. N. Iorga – bd. D. Cantemir – șos. Naţională – Podu Roş – Frigorifer – CUG.

Comments

comments

Categoria: circulatie

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*