Reparații și restricții de circulație pe străzile Dumbrava Roșie și Theodor Pallady

Publicat de Curierul de Iasi la data de 06/07/2018

Începând de luni, 9 iulie, până vineri, 27 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor lucra, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Dumbrava Roșie (între Parcul Expoziției și Grădina Botanică). Circulația auto pe această arteră va fi oprită, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schiță.

Tot începând de luni, 9 iulie, echipele Conest SA vor face lucrări de modernizare pe toată strada Theodor Pallady, între străzile Sărărie și Lascăr Catargi. Traficul rutier va fi posibil pe străzile adiacente, cu excepția mașinilor de intervenție.

Modernizarea străzii Theodor Pallady (316 metri) face parte dintr-un „pachet” care include și străzile Mihail Kogălniceanu (573 metri) și Dimitrie Ralet (253 metri). Contractul încheiat cu Conest SA are o valoare de 1.863.876,04 lei. Modernizarea celor trei străzi constă în realizarea unei îmbrăcăminţi din mixturi asfaltice cilindrate la cald, corectarea profilelor longitudinal şi transversal ale străzii, amenajarea intersecțiilor cu străzile laterale, asigurarea scurgerii apelor pluviale, trasarea de marcaje rutiere, refacerea trotuarelor, amenajarea de parcări, montarea de borduri, ridicarea la cotă ale căminelor rețelelor edilitare (apă, canal, gaze etc.), mobilarea străzii cu coșuri de gunoi și amplasarea de indicatoare rutiere noi și de stâlpi delimitatori.

Comments

comments

Categoria: Citadin





Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!




*