Reparații capitale la Adăpostul „C. A. Rosetti”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/07/2018

Direcția de Asistență Socială (DAC) Iași intenționează să achiziționeze lucrări de reparații capitale (proiectare și execuție) pentru Centrul Social de Urgență pentru Recuperare și Integrare Socială „C. A. Rosetti”, imobil situat pe bulevardul C. A. Rosetti, nr. 30.

Amintim faptul că, pe 26 ianuarie 2018, la acest adăpost a izbucnit un incendiu în urma căruia au ars aproximativ 120 de metri pătrați de acoperiș confecționat din lemn, învelitoarea din tablă, șase uși metalice, 16 paturi, 16 saltele, diverse obiecte de mobilier din patru camere și s-au degradat aproximativ 100 de metri pătrați de planșeu și izolație din vată minerală.

Valoarea estimată a achiziției se ridică la 440.634 lei, fără TVA, din care 23.466 de lei reprezintă valoarea estimată a serviciilor de proiectare, iar 417.168 lei valoarea estimată a lucrărilor de execuție.

Oferta completă va cuprinde documente de calificare, propunerea tehnică și propunerea financiară. Documentele de calificare, oferta detaliată privind propunerea financiară și cea tehnică vor fi depuse la Registratura DAC Iași din strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, până pe 9 iulie, ora 11.00.

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*