Răspunsuri la emisiunea “Audienţă în direct” din 1 martie 2012

Publicat de Curierul de Iasi la data de 13/03/2012

În fiecare joi, de la ora 18.00, administraţia locală are audienţe în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune local Iaşi TV Life, emisiune moderată de Răzvan Moldoveanu. Telefonul la care pot suna ieşenii pentru a intra în direct este 0332 – 106.123. Sesizările sunt preluate şi discutate în direct în timpul emisiunii, iar problemele care nu vor putea intra în direct sunt preluate şi rezolvate ulterior. În această ediţie prezentăm răspunsuri de interes general la solicitările adresate municipalităţii în timpul emisiunii din 1 martie 2012, când a fost prezent în emisiune domnul primar Gheorghe Nichita.

Gherasim Andrei – propunere mutarea staţiei de pietoni pentru a putea trece mai multe maşini la semaforul dinspre str. Horia către B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Răspuns: Se va analiza în următoarea Comisie Municipală de Circulaţie oportunitatea măririi timpului verde la semafor pentru maşini.

Hliga Camelia – solicită lămuriri cu privire la faptul că este pusă la plata sumei 122 ron pentru căldura din ţevile care traversează apartamentul, deşi a izolat ţevile.

Răspuns: În urma verificărilor s-a constatat că a fost o greşeală a asociaţiei de proprietari. Asociaţia de proprietari nu a comunicat către firma de repartitoare faptul că doamna Hliga a izolat ţevile care traversează apartamentul. În urma discuţiilor cu reprezentanţii ISTA situaţia a fost remediată şi începând cu luna următoare situaţia se rectifica şi în listele de plată.

Munteanu Elena – a sesizat faptul că opreşte iluminatul public începând cu ora  0.00 în capăt Păcurari.

Răspuns: Problema în PT 655 a fost remediată de către E.ON Moldova.

Ezariu Mihai – doreşte să facă cursuri pentru administrator de bloc.

Răspuns: Cursurile pentru administratorii de bloc se ţin la Centrul pentru Consilierea Cetăţeanului din cadrul Prefecturii Iaşi. După ce obţine diploma pentru cursuri,  se mai dă un examen care se atestează de către Primăria Municipiului Iaşi.

Apetri Marian

Bună seara. Vreau să vă întreb când asfaltaţi şi găurile lăsate de E-on şi Rajac, pe Str. Clopotari?

Răspuns: Am somat Eon Gaz Distribuţie SA pentru refacerea carosabilului afectat de lucrările de intervenţie la reţeaua proprie de utilităţi din str.Clopotari 20, respectiv 42; termenul de conformare este de 5 zile de la primirea somaţiei, sub sancţiunea unei amenzi contravenţionale cuprinse între 2000 şi 2500 de lei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*