Proiectul ERMIS – Dezbatere în jurul analizelor SWOT

Publicat de Curierul de Iasi la data de 31/03/2011

Reprezentanţii Municipiului Iaşi au participat la cel de-al doilea workshop interregional organizat în cadrul proiectul ERMIS, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IVC.

Viceprimarul oraşului Miskolc (Ungaria) – partener în proiect şi gazdă a workshop-ului – Peter Pfliegler a transmis mesajul de bun venit în deschiderea lucrărilor, iar experţii în inovare Zoltan Nagy şi Ildiko Gyorffy, de la Universitatea din Miskolc, au prezentat rezultatele analizei SWOT din Ungaria.

În continuare, toţi participanţii au dezbătut activităţile legate de analizele derulate de fiecare partener – colectarea datelor de cercetare, schimburile de experienţă şi comparaţiile exemplelor de bună practică din diferite regiuni.

Următoarele 6 luni vor fi puse la dispoziţia celei de-a doua etape a proiectului ERMIS – respectiv perioada de transferuri intensificate de experienţe şi exemple de bună practică. Partenerul ungar al proiectului ERMIS, oraşul Miskolc, va elabora, la sfârşitul acestei etape, un catalog cu cele mai bune 20 de exemple de bună practică.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*