Proiectul de bike-sharing gratuit “I’Velo” – Scrisoare de mulţumire

Publicat de Curierul de Iasi la data de 11/11/2011

Preşedintele Asociaţiei Green Revolution, Raluca Fiser, a transmis primarului Gheorghe Nichita o scrisoare de mulţumire pentru implicarea şi sprijinul acordat de Primăria Municipiului Iaşi în cadrul proiectului de bike-sharing gratuit “I’Velo”, desfăşurat în perioada 13 aprilie – 30 noiembrie 2011.

“Prin derularea proiectului “I’Velo” în 2010 şi 2011, s-a realizat o transformare de comportament a beneficiarilor: aceştia au înţeles că bicicleta este un vehicul de transport alternative şi că ei pot contribui în mod direct la protecţia mediului în oraşul lor” – se arată în scrisoarea transmisă de Asociaţia Green Revolution edilului-şef al Iaşului.

Membrii acestei asociaţii precizează în scrisoare că în anul 2011, în perioada de derulare a proiectului au fost înregistrate 18.190 de utilizări ale bicicletelor “I’Velo”. Rezultatele generale ale ediţiei din acest an la nivel naţional fiind 350.000 de utilizatori, 70.000 ore pe bicicletă, peste 13 milioane de km parcurşi pe bicicletă şi mai puţină poluare, cu 30 tone de CO2, ca urmare a alegerii bicicletei.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*