Proiecţie film „Salutări din Iaşi”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 08/05/2012

În perioada 7 – 13 mai 2012 agenţia de turism Icar Tours va organiza a treia ediţie a evenimentului „Săptămâna Turismului la Iaşi”.

Unul din principalele evenimente va consta în proiectarea filmului documentar „Salutări din Iaşi”, realizat de Dragoş Zamoşteanu. Proiecţia va avea loc joi, 10 mai, la Cafeneaua Vintage, situată pe Str Gându, nr. 2, Parcare Registrul Comerţului, începând cu ora 19.00, iar intrarea va fi liberă. De asemenea, îl vom avea invitat pe Dragoş Zamoşteanu, care va vorbi despre „Salutări din Iaşi”, proiect la care a lucrat timp de aproape doi ani. „Prin difuzarea acestui film vrem să tragem un semnal de alarmă asupra stării monumentelor istorice din Iaşi şi să încercăm astfel să mobilizăm ieşenii să facă ceva pentru acestea.

Publicul va avea practic ocazia să vadă într-un cadru organizat imagini cu oraşul pe care probabil nu le ştiu şi, de asemenea, să afle informaţii interesante”, declară Ioana Stoian, Social Media Intern la Icar Tours. Proiecţia face parte din seria de evenimente din cadrul „Săptămânii Turismului la Iaşi”. Scopul acesteia este de a îmbunătăţi imaginea Iaşului turistic, atât la nivel local, cât şi naţional. Pe parcursul celor şapte zile ne propunem să organizăm o serie de evenimente, de la expoziţie foto şi vizionare de filme despre Iaşi, până la campanie de ecologizare şi maraton pe biciclete.

Detalii despre toate evenimentele săptămânii se găsesc pe pagina de Facebook www.facebook.com/SaptamanaTurismuluilaIasi şi pe blogul Icar Tours, www.blog.icar.ro, dar şi la datele de contact: Ioana Stoian, intern Icar Tours, Telefon: 0721904383, Email: pr@icar.ro

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*