Proiect pentru o sală de sport la Şcoala „Ion Creangă”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/04/2017

Consilierii locali ar putea aproba în şedinţa ordinară de luni, 24 aprilie, construirea unei săli de sport la Şcoala Gimnazială nr. 17 „Ion Creangă” din Iaşi. Proiectul de hotărâre supus dezbaterii cuprinde indicatorii tehnico – economici ai unei investiţii care se cifrează la circa 2,9 milioane de lei.

Sala de sport urmează a avea o suprafaţă desfăşurată de 679 de metri pătraţi, durata de construire fiind estimată la nouă luni. Spaţiul sălii va fi amenajat pentru trei tipuri de activităţi sportive, respectiv baschet, tenis, volei, plus o zonă destinată vestiarelor. Numărul de utilizatori va fi de maxim 30 de elevi cu 2 cadre didactice şi maxim 30 spectatori în picioare.

Sala de sport va avea o singură încăpere dimensionată pentru terenul de baschet, în conturul interior al căruia se pot trasa şi terenurile de tenis şi volei. Anexa vestiarelor va fi compusă din parter cu cabinet pentru profesor şi grup sanitar cu duş, grup sanitar dimensionat pentru persoane cu handicap, depozite, casa scării şi holuri. La etaj vor fi vestiare pentru fete, cu grup sanitar şi duş, vestiare pentru băieţi, cu grup sanitar şi duş, casa scărilor şi o zonă de circulaţie.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*