Programul manifestarilor din 24 ianuarie 2012

Publicat de Curierul de Iasi la data de 20/01/2012

Pentru celebrarea a 153 de ani de la Unirea Principatelor, municipalitatea ieşeană a pregătit o serie de manifestări care să facă din Ziua Unirii, 24 ianuarie, o adevărată sărbătoare pentru oraş, pentru comunitate şi pentru oaspeţii ei.

Alături de manifestările oficiale, Piaţa Unirii va găzdui, începând cu ora 9.00 momentul folcloric intitulat „Noi suntem Români” cu Daniela Condurache, Mioara Velicu, Aurel Tamaş şi Maria Dragomiroiu. De la orele 12.00 pe strada Lăpuşneanu va fi organizată o masă tradiţională cu 10.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, ceai cald şi vin fiert, iar de la ora 17.45 va avea loc Retragerea cu Torţe pe traseul Muzeul Unirii – Piaţa Palatului.

Seara va debuta cu un spectacol extraordinar susţinut pe Esplanada Palatului Culturii de Andra, Marcel Pavel şi formaţia Zdob şi Zdub, începând cu orele 18.00, iar la orele 20.00 ieşenii sunt aşteptaţi să asiste la un foc de  artificii aniversar care va dura 10 minute, întregul spectacol de sunet şi culoare fiind oferit de Primăria Municipiului Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*