Program nou de lucru cu publicul la Evidenţa Populaţiei

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/06/2011

Directia Locala de Evidenta POopulatiei din Iasi anunta ca incepând cu data de 27.06.2011, programul de lucru cu publicul al Serviciului de evidenţă a persoanelor se modifică, după cum urmează:

Primiri şi eliberări acte

Luni                 0830 – 1630

Marţi                0830 – 1630

Miercuri 0830 – 1630

Joi                    0830 – 1830

Vineri                0830 – 1430

În  ultima zi de vineri din lună nu se lucrează cu publicul.

Modificarea programului este o măsură de îmbunătăţire a activităţii Serviciului de evidenţă a persoanelor având în vedere  numărul mare de cereri pentru eliberarea actului de identitate ce se înregistrează în perioada iulie-septembrie.

Această masură este absolut necesară pentru asigurarea unui flux constant şi continuu la ghişeele serviciului şi pentru evitarea supraaglomerării. Totodată începând cu data menţionată nu se mai eliberează bonuri dimineaţa înaintea programului cu publicul.

Persoanele posesoare ale actului de identitate sunt rugate să verifice termenul de valabilitate al acestuia. Se poate solicita eliberarea unui nou act de identitate cu cel mult 180 de zile înainte de data expirării. Totodată, există posibilitatea păstrării de către titular a vechiului act de identitate aflat în termen de valabilitate, până la emiterea noii cărţi de identitate.

Toate informaţiile şi actele necesare pe linie de stare civilă şi evidenţă a persoanelor sunt disponibile pe site−ul www.dlep-iasi.ro.

Cetatenii municipiului Iasi sunt asigurati de toata disponibilitatea instituţiei în rezolvarea eventualelor dificultăţi şi beneficiarii serviciilor DLEP sunt rugati să semnaleze aceste aspecte la adresa de e-mail evp@dlep-iasi.ro sau în programul de audienţe al directorului executiv Marius Bodoga  (in fiecare zi de marţi 900 – 1100).

Comments

comments2 Comentarii

  1. george

    Buna ziua,cum pot obtine o informatie ,locuind in alt oras despre o ruda daca mai traieste?
    Este vorba despre o matusa cu care nu am discutat de cca 30 ani.iar tel.nu-l cunosc.
    ,

  2. Curierul de Iasi

    Puteti trimite o solicitare in acest sens la Serviciul Evidenta Populatiei (e-mail: evp@dlep-iasi.ro)
*