Producătorii locali, invitați să-și promoveze afacerile la evenimentul „Produs în România”

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/07/2018

Cunoscuta platformă de afaceri „Business Days” revine la Iași cu un nou eveniment. Amintim faptul că, la sfârșitul lunii martie a fost organizată manifestarea „Iași Business Focus”, în cadrul căreia au participat 350 de oameni de afaceri din regiunea Moldovei, 50 de speakeri, experți recunoscuți la nivel național și internațional. Așadar, platforma „Business Days” va derula la Iași în perioada 17-19 august evenimentul dedicat micilor producători „Produs în România”. Ulterior, proiectul va continua și în alte orașe mari din țară: Cluj-Napoca (24-26 august), Brașov (21-23 septembrie), Timișoara (26-28 octombrie).

„Acest proiect a luat naștere ca urmare a dorinței noastre de a ajuta mesteșugarii, artiștii populari, producătorii autohtoni, antreprenorii din mediul rural să-și dezvolte afaceri profitabile și sustenabile. ÎI ajutăm cu servicii precum: expunere interactivă a produselor și serviciilor lor, promovare prin platforma «Business Days», suport în dezvoltarea lor profesională și în achiziția de competențe antreprenoriale, de educație financiară și de management necesare pentru a-și duce afacerile în zona profitabilității, suport în găsirea de clienți, mentori, investitori”, precizează reprezentanții platformei „Business Days”.

Evenimentul „Produs în România” se va desfășura așadar la Iași în perioada 17-19 august pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt dar și în Piața Unirii, între orele 09.00-22.00. Atunci, sunt invitați să participe: mici producători agricoli și din industria alimentară, meșteșugari, artiști populari, antreprenori din mediul rural (turism rural, turism cultural, ateliere de meșteșugărit, activități care arată conservarea tradițiilor populare).

Detalii despre structura și calendarul proiectului „Produs în România” pot fi consultate aici:

https://www.businessdays.ro/proiecte/proiecte-pentru-micii-producatori-si-mestesugari/produs-in-romania

Comments

comments

Categoria: economie,eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*