Primul Centru Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei “ Iasi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 09/12/2010

Dupa 20 de ani de activitate Star Of Hope in Romania, joi, 9 decembrie 2010, ora 10 am, primul Centru Regional de Reabilitare pentru copii si tineri cu dizabilitati  al copiilor“Steaua Sperantei” isi deschide portile la Iasi, in prezenta Excelentei Sale Ambasadorul Suediei la Bucuresti, dl. Anders Bengtcén si a domnului Lennart Eriksson, Presedinte al Fundatiei Star of Hope International.

Vor fi prezenti reprezentanti ai Primariei Municipiului Iasi, Consiliului Judetean, Prefecturii  si ai altor autoritati locale, membri ai staff-ului Star of Hope International, parinti si copii beneficiari ai acestui proiect extrem de important.

Fundatia Star of Hope Romania anunta, de asemenea, ca la acest eveniment va participa si unul dintre ambasadorii de suflet ai copiilor aflati in dificultate: Gianina Corondan.

Locatia Centrului Regional de Reabilitare :strada Bariera Veche nr.3 (in spatele benzinariei Lukoil din Bd.Socola).

Deschiderea oficiala a Centrului Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi marcheaza in mod fericit cei 20 de ani de activitate Star of Hope International in Romania.

In prezenta invitatilor de onoare mentionati mai sus, va avea loc si GALA de RECUNOSTINTA, organizata de catre Fundatia Star of Hope Romania in seara zilei de joi, 9 decembrie, orele 19.00, in Sala M. Eminescu la Grand Hotel  Traian. O seara plina de amintiri, emotii si premii de recunostinta. O seara pe care o traiesti doar “ la 20 de ani”!

Centrul Regional “Steaua Sperantei” – are ca scop reabilitarea si integrarea copiilor cu autism, sindrom down, paralizie cerebrala, si va oferi consiliere, instruire si sprijin pentru parinti acestor copii, dupa modelul suedez. Beneficiarii centrului sunt: 325 copii şi tineri cu diferite dizabilitati din regiunea de NE a tarii , cu varsta între 0-35 ani, 600 parinţii care au copii cu dizabilitaţi si peste 100 de profesionisti din domenii cu responsabilitati in promovarea si respectarea drepturilor copilului.

Partenerul principal in realizarea acestui Centru este Directia de Asistenta Comunitara cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.

Mai multe amanunte referitoare la activitatea ce va fi gazduita in sediul Centrului Regional puteti gasi pe site-ul Star of Hope.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*