Primarul s-a întâlnit cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România

Publicat de Curierul de Iasi la data de 21/03/2019

Joi, 21 martie, primarul Mihai Chirica a primit la Palatul Roznovanu vizita Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România.

Șeful misiunii britanice a fost însoțit de Goran Mandic, Secretar I și coordonator de Politici Strategice al Ambasadei. Discuțiile cu edilul Municipiului Iași au vizat domenii variate de cooperare, inclusiv ideea inițierii unei cooperări și a unei înfrățiri cu un oraș similar din Marea Britanie.

„Am reafirmat aprecierea, sprijinul și totala deschidere pe care o avem față de comunitatea britanică din Iași. Brexit nu va schimba buna colaborare a Municipiului Iași cu instituțiile și companiile britanice din România. Excelența Sa s-a arătat interesat de a participa la Iași la ceremonia de inaugurare oficiale a statuii Regelui Ferdinand și de înmânare a titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași Majestății Sale Margareta, Custode al Coroanei României, și Alteței Regale Principele Radu al României”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Este a doua vizită la Iași a Excelenței Sale de când a preluat mandatul de ambasador.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*