Primarul Nichita a cerut accelerarea lucrărilor în Copou

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/06/2012

Primarul Gheorghe Nichita a cerut reprezentaţilor firmelor de construcţii care lucrează în zona Copou – Agronomie – Rond Breazu ca lucrările la infrastructura rutieră să se desfăşoare conform graficului stabilit la semnarea contractului. Este vorba de contractul semnat pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale de pe Axa culturală, în valoare de 88 milioane lei, din fonduri structurale.

Edilul-şef s-a arătat nemulţumit de ritmul lucrărilor executate de SC Vega 93 Galaţi şi pentru faptul că sunt multe tronsoane din trotuarele abordate care ar fi trebuit, până la această oră, să fie circulabile pentru pietoni. În aceeaşi ordine de idei, primarul Nichita a cerut să fie suplimentată forţa de muncă în zonă, în termen urgent.

Totodată, a cerut demararea lucrărilor de asfaltare şi pe aleea Grigore Ghica Vodă, tronsonul cuprins între şos. Ştefan cel Mare şi Rond Agronomie, prin spatele Bisericii Sf. Nicolae.

În perioada următoare, în zonele deja finalizate, se va trece la amenajarea platbandelor stradale (spaţiile verzi dintre trotuar şi stradă). În acest moment, în zona Copou, angajaţii de la SC Servicii Publice toaletează arborii şi se va trece la amenajarea parcului dendrologic de pe ambele părţi ale bulevardului.

Primarul Nichita a cerut în mod expres finalizarea lucrărilor de apă şi canalizare de pe toată zona Copou.

Comments

comments1 Comentariu

  1. Silviu

    Poate ne spuneti si noua cine din primarie are firma de pavele … prea sunt puse prin tot orasul si acum l-am auzit pe Nichita ca vrea sa schimbe si pavajul de la Hala centrala … ce surpirza va fi sa vad ca si acolo vor fi puse tot pavele … voi chiar nu coborati din limuzinele voastre? ce naiba voi nu vedeti ca azi le-au pus si maine te impiedici si iti rupi papucii de ele … daca tot puneti pavele faceti o treaba cum trebuie … mai verificati si voi lucrarile astea … sunt facute aiurea in multe locuri … sa nu mai spun ca , nisipul care ar trebui sa fie pus intre pavele ajunge la hotii si inginerii firmelor …
*