Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit cu șefii companiei de IT Centric

Publicat de Curierul de Iasi la data de 01/11/2017

Marți, 31 octombrie, primarul Mihai Chirica a primit vizita conducerii companiei Centric. Echipa firmei de IT care a fost la Palatul Roznovanu a fost formată din Karim Henkens, CEO, Maarten Hillenaar, Managing Director Public Sector Solutions, Freddie Veltmaat, CTO, și Andrei Spițelnicu, Operations Manager.

 

„Îmi doresc ca Iașul să ofere un mediu de afaceri dinamic, prietenos și conectat la realitățile europene. Astfel, companiile vor avea o prezență constantă, implicându-se din ce în ce mai mult în viața comunității și a inițiativelor locale. Vizita reprezentanților Centric a fost pentru mine o confirmare a faptului că suntem pe drumul cel bun. Compania va continua să se implice în proiectele de dezvoltare ale Iașului și în promovarea orașului nostru în rândul altor investitori olandezi. Mulțumesc Centric IT Solutions România pentru prezența puternică și constantă în proiectele Iașului”, a declarat Mihai Chirica.

De asemenea, edilul a transmis mulțumiri Excelenței Sale Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei în România și reprezentanților Camerei de Comerț Româno – Olandeze, împreună cu care administrația ieșeană implementează proiecte la nivel local.

Compania Centric s-a implicat în dotarea unui laborator al Facultății de Informatică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” și în numeroase programe comunitare, activități de protecție a mediului, culturale și sportive.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*