Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit cu reprezentanții companiei Xerox

Publicat de Curierul de Iasi la data de 05/10/2017

Primarul Mihai Chirica a avut miercuri, 4 octombrie, la Primăria Municipiului Iași, o întrevedere cu Jonathan Leaper, Senior Vice-President Xerox, Sheona Durrant, Head of Service Operation, Anca Rotariu, EMEA Region Director și Andreea Carja, Rightshore Service.

Vizita a fost prilejută de relocarea activităților companiei Xerox într-un nou sediu, la Moldova Business Center. Oficialii Xerox au mulțumit Primăriei Municipiului Iași pentru sprijinirea mediului antreprenorial și a investițiilor străine în municipiul Iași, precum și pentru atenția deosebită acordată în ultima perioadă companiei Xerox.

Primarul Mihai Chirica a felicitat echipa Xerox pentru crearea unui brand puternic în municipiul Iaşi şi a exprimat deplina disponibilitate a administraţiei locale de a sprijini proiectele de extindere a activităţii companiei şi în viitor. De asemenea, a fost încurajată implicarea companiei Xerox în proiecte comunitare, sociale şi în organizarea în comun a unor întâlniri destinate atragerii a cât mai multe investiţii străine în municipiul Iaşi.

„Sunt bucuros că o companie precum Xerox își extinde activitatea în municipiul Iași și vreau să îi felicit pe reprezentanții companiei pentru modul în care doresc să se implice în viața comunității ieșene. Iașul este și trebuie să își consolideze poziția de lider regional în ceea ce privește industria IT&C, iar discuțiile avute cu reprezentanții Xerox România au confirmat faptul că orașul nostru a devenit unul important în ceea ce privește activitatea companiei. Sunt sigur că exemplul lor va fi urmat și de alte nume cu rezonanță internațională din acest domeniu, iar dorința mea este ca Iașul să fie un oraș de referință la nivel național, un oraș deschis și prietenos cu mediul de afaceri”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Cu aproximativ 230 de angajaţi în prezent, majoritatea cu vârsta de până în 35 ani şi cu competenţe profesionale excepţionale, compania Xerox doreşte să joace un rol important pe piaţa de profil a Iaşului şi să dezvolte în următorii ani un centru de vizibilitate regională cu beneficii deosebite pentru clienţii săi.

Comments

comments

Categoria: mediul de afaceri

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*