Primarul Mihai Chirica, mesaj pentru Referendum

Publicat de Curierul de Iasi la data de 27/09/2018

Dragi ieșeni,

Trăim astăzi într-o societate liberă în care fiecare dintre noi are dreptul, chiar obligația, să-și expună propriile opinii.

De aceea, mă voi prezenta la Referendumul din zilele de 6 – 7 octombrie, pentru a-mi exprima punctul de vedere în legătură cu familia tradițională.

Eu cred în unitate în diversitate, care reprezintă esența unei democrații veritabile. Resping dictatura majorității, la fel cum resping presiunea oricărei minorități de a avea mai multe drepturi decât noi toți. Doar împreună, acceptându-ne unii pe alții și acceptând că suntem diferiți, alcătuim o comunitate puternică.

De aceea, nu tolerez tendința unora de a crea conflicte artificiale, la fel cum nu tolerez să ne spună alții ce să facem sau cum să gândim. Sau în ce să credem. Eu cred în valorile specifice ale poporului român – cele care ne-au consacrat ca un stat suveran, independent și demn – le sprijin, dar înțeleg că societatea românească se transformă, pentru că lumea însăși se transformă zi de zi.

Nu știu ce ne va aduce viitorul, dar eu sper că viața noastră și în special a copiilor noștri, alături de familiile lor, va fi mai bună și mai frumoasă.

Iar ca primar al municipiul Iași chiar mă străduiesc zi de zi ca viața ieșenilor să se schimbe în bine.

Vă mulțumesc,
Mihai Chirica
Primarul Municipiului Iași

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*