Primarul Mihai Chirica, în dialog cu urbanişti, arhitecţi, dezvoltatori imobiliari şi constructori, la Camera de Comerţ

Publicat de Curierul de Iasi la data de 14/09/2017

Miercuri, 20 septembrie, de la ora 14.00, Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, organizează o nouă şedinţă a Consiliul Economic Consultativ, care se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ.

Consiliul Economic Consultativ este o structură înfiinţată la finalul anului trecut ca urmare a colaborării dintre Primăria Municipiului Iaşi şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Scopul acestei structuri este de a deveni un cadru de dialog constant între antreprenori şi municipalitatea ieşeană, prin care:

mediul de afaceri semnalează problemele cu care se confruntă și care țin de sfera de competenţă a Primăriei Municipiului Iaşi;

Primăria Municipiului Iaşi supune spre informare şi dezbatere viitoarele proiecte de hotărâri ale Consiliului Local cu impact asupra mediului de afaceri, precum şi proiecte de eficientizare a relaţiei dintre mediul de afaceri şi autorităţile publice locale.

Concluziile acestor analize comune vor avea caracter de aviz consultativ şi, după caz, vor avea aplicare directă sau vor fi înaintate către Consiliul Local.

Întâlnirea de miercuri, 20 septembrie, va fi dedicată urbaniştilor, arhitecţilor, dezvoltatorilor imobiliari şi constructorilor, fiind propuse teme precum Planul Urbanistic General al municipiului Iaşi, probleme semnalate în sectorul dezvoltării imobiliare, viziunea municipalităţii privind noile investiţii etc.

Din partea Primăriei Municipiului Iaşi vor mai participa, alături de primarul Mihai Chirica, viceprimarul Radu Botez și arhitectul-șef Alexandru Mustiaţă. Întâlnirea va fi moderată de către Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iași.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmarea prealabilă, prin completarea şi expedierea formularului online de pe site-ul www.cciasi.ro, până marţi, 19 septembrie, la ora 14.00.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*