Primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu o delegație din orașul chinez Sanmenxia

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/08/2017

Primarul Mihai Chirica a primit vineri, la Palatul Roznovanu, vizita unei delegații de reprezentanți ai administrației publice a orașului chinez Sanmenxia, condusă de viceprimarul Sun JiWei. Vizita a fost facilitată de schimbul cultural existent între Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași și Institutul de Arheologie din cadrul Academiei Chineze de Științe Sociale.

În cadrul întrevederii din Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași, la care a participat și Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, edilul a făcut o scurtă prezentare a orașului și a prezentat oportunitățile economice existente.

„Am discutat despre posibilele schimburi educaționale și culturale. Totodată, pentru că regiunea este renumită pentru extracțiile de aur, am discutat despre potențiale relații economice între companii private sau de stat din China și firmele din Iași specializate în acest domeniu”, a declarat Mihai Chirica.

Delegația chineză a mai avut întrevederi cu Lăcrămioara Stratulat, managerul Complexului Muzeal Național „Moldova” și cu reprezentanți ai Prefecturii și Consiliului Județean Iași.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*