Primarul Mihai Chirica a participat la manifestările organizate cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova

Publicat de Curierul de Iasi la data de 29/08/2016

La invitația Președintelui Republicii Moldova, Excelența Sa Nicolae Timofti, primarul Mihai Chirica a participat sâmbătă, 27 august, la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenței Republicii Moldova, care este și Ziua Naţională a Republicii Moldova.

“Suntem datori memoriei strămoşilor noştri să păstrăm legăturile strânse, prin înfrățirea dintre Iași, Chișinău și Cernăuți, în toate planurile, dar mai ales cultural şi economic. Avem nevoie să ne hrănim spiritual din aceeaşi matcă a limbii române, dar şi să ne sprijinim reciproc.

Sincere felicitări românilor de peste Prut pentru curajul pe care l-au avut de a se desprinde de fosta Uniune Sovietică! După 25 de ani de la proclamarea Independenței, RepublicaMoldova este un stat suveran şi democratic, liber să decidă propria sa soartă! De asemenea felicit Mişcarea Unionistă “Actiunea 2012”, coordonată de George Simion, pentru spiritul și implicarea în unitate! Sunt sigur ca Republica Moldova își va consolida drumul european alături de noi și sunt sigur că, în următorii ani, cele două națiuni gemene se vor regăsi în marea familie europeană!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Comments

comments

Categoria: eveniment

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*