Primarul interimar Mihai Chirica a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România

Publicat de Curierul de Iasi la data de 19/01/2016

Excelenţa Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a efectuat astăzi o vizită de curtoazie la Iaşi.

Chirica si Ambasador 2

La finalul întrevederii cu primarul interimar Mihai Chirica, Excelenţa Sa şi-a exprimat dorinţa de a cunoaşte cât mai bine Iaşul şi a promis că va reveni. „Îi mulţumesc domnului primar pentru primirea călduroasă de care am avut parte. Sunt Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, nu doar în Bucureşti, şi este important pentru mine să vizitez toată ţara. Iaşul este cunoscut peste tot în lume ca fiind un centru cultural, istoric, dar şi un centru pentru inovaţie, tehnologie şi ştiinţă. Sper că şi întâlnirile pe care le voi avea cu oamenii de afaceri şi cu oamenii de cultură vor fi la fel de interesante. Cu siguranţă nu va fi singura mea vizită la Iaşi. Vreau să învăţ cât mai multe lucruri despre oraşul dumneavoastră şi cu siguranţă voi reveni”, a afirmat Excelenţa Sa Hans Klemm.

Pe 16 septembrie 2015, Hans G. Klemm a depus jurământul în calitate de Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Departamentului de Stat, în prezenţa Secretarului de Stat, John Kerry, şi a Ambasadorului României în Statele Unite ale Americii, Excelenţa Sa George-Cristian Maior.

 

 

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*