Primarul Iașului se va întâlni luna viitoare cu cei mai importanți ambasadori din România

Publicat de Curierul de Iasi la data de 25/09/2017

Luna octombrie va fi aglomerată pentru primarul Mihai Chirica. Edilul va participa la 12 evenimente alături de ambasadori, profesori universitari renumiți sau primari din importante orașe europene.

Astfel, pe 2 octombrie, primarul Mihai Chirica se va întâlni cu Excelența Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii. Ambii vor participa la deschiderea noului an universitar la Universitatea „Al. I. Cuza”. În aceeași zi, la Iași va fi prezent și Excelența Sa Gerhard Reiweger, Ambasadorul Republicii Austria în România. A doua zi, 3 octombrie, primarul va participa la recepția organizată de Ambasada Republicii Federale Germania cu ocazia zilei naționale a acestei țări.

„Pe 4 octombrie voi fi prezent la un eveniment, organizat la Primărie, de Camera de Comerț Româno-Franceză și care va avea ca temă «Mobilitatea viitorului». Pe 5 octombrie, împreună cu Excelența Sa Osman Koray Ertaș, Ambasadorul Turciei în României, și delegatul Ambasadei Japoniei, voi participa la evenimentul de livrare a primelor 12 autobuze noi Isuzu Citiport. Apoi, vom fi prezenți la Munchen, la Expo Real. Între 7 și 8 octombrie voi fi prezent la Cernăuți, la Zilele orașului. Pe 9 octombrie mă voi întâlni cu unul dintre cei mai prestigioși profesori de drept și economie din Israel, Shimon Shetreet. Domnia sa va susține și o conferință la Universitatea «Al. I. Cuza». Pe 12 octombrie, Ambasada Italiei va organiza o masă rotundă la Primărie. Pe 18 octombrie voi fi la Dusseldorf, unde mă voi întâlni cu primarul acestui oraș, iar pe 20 octombrie cu cel din Viena. Pe 19 octombrie Camera de Comerț Româno – Olandeză va organiza un eveniment la Primărie și tot pe 19 octombrie va începe, la Bruxelles, Expoziția Internațională Expobus. Acolo standul principal al Anadolu Isuzu va prezenta proiectul de la Iași”, a anunțat primarul Mihai Chirica.

Edilul are stabilite și două evenimente în luna noiembrie: pe 6 noiembrie va participa, la Ateneul Român, la Gala Asociației Municipiilor din România, iar în perioada 22 – 24 noiembrie la un important forum din Sevilla.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*