Primarul Gheorghe Nichita, prezent în mijlocul ieşenilor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 16/06/2011

Primarul Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a reluat audienţele în cartiere. Miercuri a fost în Centrul de Cartier Frumoasa, iar astăzi, joi, se va afla în mijlocul locuitorilor din Cartierul Păcurari.

„Reiau din această săptămână seria de audienţe în cartiere pentru a cunoaşte problemele punctuale ale diferitor zone şi pentru rezolvarea lor cât mai rapid. Apelez la aceaste întâlniri cu cetăţenii pentru că am observat că la audienţele susţinute la sediul primăriei sunt în general probleme personale ale unor cetăţeni ce privesc în mare măsură fondul funciar.  Audienţele în centrele de cartier, în schimb, prezintă mult mai concret problemele edilitare ale zonei, de la furnizorii de utilităţi până la sesizări privind infrastructura. Pe de altă parte, audienţele în centrele de cartier sunt un prilej pentru a prezenta cetăţenilor proiectele pe care le are în derulare primăria, inclusiv proiectele cu finanţare europenă pe care le-am demarat”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Săptămâna viitoare vor continua audienţele în centrele de cartier Nicolina, Alexandru cel Bun şi Tătăraşi. Informatii despre data şi ora audienţelor pot fi obţinute la nr. de telefon 0232/984 sau la centrele de cartier. Sunt aşteptaţi toţi ieşenii care vor să discute cu Primarul Municipiului Iaşi.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*