Primăria a predat cinci autobuze Municipiului Tulcea

Publicat de Curierul de Iasi la data de 12/06/2018

 

Cinci autobuze DAF din parcul Companiei de Transport Public Iași au fost predate către Municipiul Tulcea. Mijloacele de transport în comun au fost date în folosință gratuită pentru o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire.

„În luna ianuarie, în Municipiul Tulcea a avut loc un incendiu care a dus la distrugerea aproape în întregime a parcului auto al companiei locale de transport. Am vrut să ne arătăm solidaritatea față de Municipiul Tulcea și de aceea am decis să dăm în custodie cinci autobuze pe o perioadă de un an. Dacă va fi nevoie, putem prelungi acest termen. Sper să le fie de folos. Să dea Dumnezeu să nu se mai întâmple astfel de evenimente, iar dacă se întâmplă să avem grijă unii de ceilalți”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Predarea autobuzelor a avut loc astăzi, 12 iunie, transportul urmând a fi asigurat de către șoferii companiei omoloage din Tulcea.

„În numele locuitorilor orașului Tulcea mulțumesc ieșenilor, domnului primar Chirica, Consiliului Local pentru că au fost foarte săritori chiar de când am avut incendiul. Până acum am funcționat cu autobuze de la Alba-Iulia, Buzău, Sibiu, Giurgiu și București. Deși inițial am declinat oferta de la Iași, acum avem nevoie și de aceste autobuze”, a spus Dan Bălan, directorul Societății de Transport Public Tulcea.

Comments

comments

Categoria: CTP

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*