Primăria caută soluții pentru redresarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor

Publicat de Curierul de Iasi la data de 17/12/2017

Primarul Mihai Chirica a anunțat vineri, 15 decembrie, în cadrul ședinței Consiliului Local, că municipalitatea va încerca să găsească o soluție pentru redresarea proiectului Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor al Județului Iași. În prezent, proiectul, gestionat de Consiliul Județean, are întârzieri în ceea ce privește scoaterea la licitație a serviciului de salubrizare pentru județul Iași.

„Am supus atenției consilierilor locali inițiativa președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa, de a găsi o formulă de sprijin în implementarea proiectului de management integrat al deșeurilor. Pentru a nu lăsa județul la îndemâna ignoranței și pentru a arăta că suntem un partener, în primul rând pentru cetățenii județului Iași, am decis înființarea unei comisii în care să abordăm sistematic acest proiect. Vreau să găsim o soluție rezonabilă. Din acea comisie voi face parte și eu, am vrut să mă implic personal, dar și reprezentanți ai tuturor forțelor politice din Consiliul Local”, a declarat edilul-șef.

Din comisie vor face parte primarul Mihai Chirica, care va fi și președintele acesteia, viceprimarul Radu Botez și consilierii locali Dumitru Marcel Istrate (PSD), Daniel Piftor (PMP), Andrei Postolache (independent) și Etienne Ignat (PNL).

Comments

comments

Categoria: ecologie

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*