Prima ediție Afterhills: ATB, John Newman și Technasia vor concerta în iunie la Iași

Publicat de Curierul de Iasi la data de 30/03/2017

Organizatorii festivalului Afterhills Music & Arts Festival au anunțat primele nume mari care vor concerta în perioada 23-25 iunie la Iași. ATB, John Newman, Technasia, W&W, Carla’s Dreams, Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers și Golan sunt primele nume anunțate.

„Artiștii menționați reprezintă doar o parte din lineup-ul final, celelalte nume internaționale care vor face Iașul să vibreze urmând să fie promovate ulterior. Afterhills Music & Arts Festival este evenimentul care va marca începutul schimbării în domeniul cultural și comercial la nivelul Iașului”, a declarat Ovidiu Biber, organizatorul evenimentului.

Acesta a anunțat că, pentru toate cele trei zile ale festivalului, un abonament în zona VIP va costa 449 lei, un abonament normal – 249 lei, iar un abonament studențesc – 149 lei.

Festivalul, care se va desfășura pe raza comunei Miroslava, în zona Șes Bahlui, este un eveniment care are ca parteneri principali Primăria Municipiului Iași și Primăria Comunei Miroslava.

„Vreau să felicit organizatorii pentru faptul că festivalul nu e doar sub forma unuia de muzică și distracție, ci e un festival de muzică, artă și distracție. A punctat exact pe profilul orașului nostru: în afara tinereții, care domină, intervine foarte activ și mediul academic, partea de educație și, desigur, faptul că la masa artiștilor s-au adunat nume care contează la nivel național și internațional. Contribuția municipalității în ceea ce privește transportul e că vom face niște rute de legătură permanentă între amplasament și oraș, prin niște puncte de plecare și sosire pe care le vom alege cu organizatorii. Vizăm campusurile universitare și alte zone de plecare, în special acolo unde sunt noduri de transport public importante care ar putea să provoace debarcarea ușoară dintr-un mijloc de transport în altul. Totodată, noi vom încerca să asigurăm cadrul de legalitate și ordine, care contează foarte mult la un astfel de eveniment”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de mâine, 31 martie, va figura un proiect de hotărâre privind încheierea unui parteneriat între municipiul Iași și comuna Miroslava, parteneri ai proiectului. Conform documentului, comuna Miroslava va susține realizarea evenimentelor artistice prin punerea la dispoziția organizatorilor a amplasamentului, iar municipalitatea ieșeană va susține realizarea evenimentelor artistice prin luarea măsurilor de bună organizare, asigurarea transportului public contra cost, publicitatea în municipiul Iași, acțiuni care vizează ordinea și liniștea publică, salubritatea și facilitarea accesului la amplasamentul menționat.

 

Comments

comments

Categoria: eveniment,Special

Nu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*