Prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Mişcării Consumatoriste din România va avea loc la Iaşi

Publicat de Curierul de Iasi la data de 26/11/2015

Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor şi Intereselor Consumatorilor , AADIC – APCONS Iaşi, organizează prima ediţie a Conferinţei Naţionale a Mişcării Consumatoriste din România. Evenimentul va avea loc vineri, 27 noiembrie 2015, începând cu ora 10.00, în Sala “Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iaşi.

Manifestarea reprezintă o încununare a parteneriatului încheiat între AADIC – APCONS Iaşi şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – ANPC, parteneriat care are rolul de a transforma Iaşul în Capitala consumatorilor din România.

Programul Conferinţei include o întâlnire de lucru a liderilor organizaţiilor participante care se va desfăşura între orele 10.00 – 13.00, urmată de la ora 13.00 de o dezbatere privind Mişcarea Consumatoristă din România, la care vor participa Mihai Chirica, primar interimar al municipiului Iaşi, Bogdan Pandelică, Preşedinte ANPC, Marius Alexandru Dunca, fost preşedinte al ANPC, Sorin Iacoban, deputat, Vasile Cazan, preşedinte AADIC – APCONS, liderii asociaţiilor invitate.

După încheierea lucrărilor, va fi organizată o conferinţă de presă, programată pentru ora 15.00.

Comments

commentsNu sunt comentarii

Comentati acest articol!
*